Lediga jobb

Hej!

Vad kul att du är intresserad av redovisning och bokföring precis som vi, samt att du är intresserad av att arbeta hos oss.

Du är alltid välkommen att skicka in en spontanansökan så finns du med när behov uppstår. Maila ditt CV med en kort personlig beskrivning så hör vi av oss när vi har en passande tjänst som ska tillsättas.

Aktiva rekryteringar visas nedan

Med vänlig hälsning
Vännerna på For Insight

Lunds centralaste och modernaste redovisningsbyrå

Vi söker en Redovisningskonsult

Vi söker en driven och ambitiös redovisningskonsult till vår redovisningsbyrå. Du får gärna vara i början av din karriär men har du har jobbat ett par år med liknande arbetsuppgifter på en redovisningsbyrå är det en merit. Hos oss får du en möjlighet att fortsätta förfina och utveckla din kompetens inom redovisning. Du erbjuds en bred roll där du kan växa, få ta ansvar och självständigt driva ditt arbete framåt.

Arbetsuppgifter
Som redovisningskonsult på For Insight ingår följande:
· Löpande bokföring
· Löner
· Årsbokslut / Årsredovisning
· Avstämningar
· Leverantörsreskontra
· Kundreskontra

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning (KY-utbildning eller annat). Du ska ha kunskaper i Office-paketet och särskilt Excel. Du behöver också kunna uttrycka dig väl i tal och skrift i svenska språket. Vi arbetar i Fortnox,Wolter Kluwer Capego och Visma program.

Personliga egenskaper
Du är noggrann, strukturerad och prioriterar ordning och reda. Du är vidare mycket kvalitetsmedveten och kommunikativ. Som person är du professionell och affärsmässig. Du har hög servicekänsla och ett sinne för siffror.

Om arbetsgivaren

For Insight AB är en SRF Auktoriserad redovisningsbyrå med säte i Lund.
Vi erbjuder bokföring, löner, moms, skatter och arbetsgivaravgifter, bokslut, deklarationer, årsredovisning, ekonomisk rådgivning, outsourcing och bolagsbildningar.

För att få den bästa lösningen tror vi på en personlig, nära och varaktig relation med våra kunder. Vår målsättning är att vara en modern och digitaliserad redovisningsbyrå med en bred och hög kompetensnivå, för mindre som medelstora företag.

Klicka här för att söka tjänsten (länk till blocket jobb)