Okategoriserade

FOR INSIGHT digitaliserar, registrerad partner till FORTNOX

Digitalisering och automation förändrar arbetet med administration och redovisning i grunden. FOR INSIGHT AB har därför bytt ut nuvarande system och gått över till FORTNOX. I samband med skiftet till FORTNOX blev FOR INSIGHT också en registrerad partner.

FORTNOX systemplattform stärker vår konkurrenskraft och möjliggör en flexibel tjänstelösning anpassningsbar efter våra kunders behov och krav. Jag ser bara fördelar för våra kunder i och med samarbetet med FORTNOX, säger Annika Forsell som driver FOR INSIGHT.

Att digitalisera system och verktyg är lika naturligt som nödvändigt. FOR INSIGHT ska ligga i framkant gällande kundanpassat tjänsteutbud. Dessutom hanterar vi vår lagring i en molnlösning. Det gör data flexibelt tillgänglig för oss och våra kunder.

När klassisk administration såsom med papper och pärmar med t.ex. fakturor, verifikat och mycket annat blir digitalt kan vi bli effektivare i tid och kostnad. Till exempel kan FOR INSIGHT nu erbjuda kunder en helt automatiserad hantering av digitala leverantörsfakturor.

I FOR INSIGHTS samarbetsportal bestämmer våra kunder vem som ska kunna se och göra vad och kan på så sätt dela på arbetsuppgifter efter behov. Allt sammantaget gör att FOR INSIGHT kan fördjupa och förenkla samarbetet med våra kunder.

Välkommen till ett digitaliserat FOR INSIGHT