Okategoriserade

For Insight AB söker en driven och ambitiös redovisningsassistent

Vi söker en driven och ambitiös redovisningsassistent

Vi söker en driven och ambitiös redovisningsassistent

Vi söker en driven och ambitiös redovisningsassistent till vår redovisningsbyrå. Du får gärna vara i början av din karriär men
har du har jobbat ett par år med liknande arbetsuppgifter på en redovisningsbyrå är det en merit. Hos oss får du en
möjlighet att fortsätta förfina och utveckla din kompetens inom redovisning. Du erbjuds en bred roll där du kan växa, få ta
ansvar och självständigt driva ditt arbete framåt.

Arbetsuppgifter
Som redovisningsassistent kommer du arbeta med vanligt förekommande arbetsuppgifter inom området redovisning. Du kommer att assistera byråns redovisningskonsult med följande uppgifter:
– Löpande bokföring
– Avstämningar
– Leverantörsreskontra
– Kundreskontra
– Övrigt förekommande kontorsgöromål såsom telefon, post och inköp

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning (KY-utbildning eller annat). Du ska ha kunskaper i Office-paketet och särskilt Excel. Du behöver också kunna uttrycka dig väl i tal och skrift i svenska språket. Vi arbetar i Fortnox, Wolter Kluwer Capego och Visma program.

Personliga egenskaper
Du är noggrann, strukturerad och prioriterar ordning och reda. Du är vidare mycket kvalitetsmedveten och kommunikativ. Som person är du professionell och affärsmässig. Du har hög servicekänsla och ett sinne för siffror.

Om tjänsten
Direktrekrytering
Tillsättning: enligt överenskommelse
Omfattning: 75-100%
Placering: Klostergatan 3E, Lund centrum
Vi praktiserar provanställning

For Insight håller själva i rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta Annika Forsell på annika.forsell@forinsight.se eller mobil 0707-809075.

Maila ditt CV och personligt brev till ansokan@forinsight.se så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.

For Insight AB är en redovisningsbyrå med säte i Lund. Vi erbjuder bokföring, löner, moms, skatter och arbetsgivaravgifter, bokslut, deklarationer, årsredovisning, ekonomisk rådgivning, outsourcing och bolagsbildningar. För att få den bästa lösningen tror vi på en personlig, nära och varaktig relation med våra kunder. Vår målsättning är att vara en modern och digitaliserad redovisningsbyrå med en bred och hög kompetensnivå, för mindre som medelstora företag.

Varmt välkommen med din ansökan!